Persoonlijke service

Alles op maat gemaakt

Zo snel mogelijk verstuurd

Gratis cadeauservice

Blog

5 x Inpiratietips: hoe gebruik je een houten box?

5 x Inpiratietips: hoe gebruik je een houten box?

In de webshop zijn heel veel houten boxen te koop, maar je kunt ook zelf een box geheel naar wens samenstellen. De mogelijkheid van de boxen zijn namelijk eindeloos! In dit blog lees je vijf inspiratietips over hoe je een houten box kunt gebruiken.

De baby uitzetlijst: 5 do’s en don’ts!

De baby uitzetlijst: 5 do’s en don’ts!

Wanneer je in verwachting bent van je eerste kindje ben je vaak nog wat onzeker over wat je nu wel of niet moet aanschaffen.
In deze blog deel ik graag mijn ervaring met je en vertel ik wat volgens mij 5 do’s en don’ts van de baby uitzetlijst. 

Stickers plakken

Stickers plakken

Je ramen versieren met stickers, of het nu binnen of buiten is, is iets wat de laatste tijd steeds populairder wordt. In dit blog heb ik de antwoorden op de meest gestelde vragen over het plakken van stickers samen gevoegd. Ik hoop dat het een eventuele drempel wegneemt om met het plakken van stickers aan de slag te gaan.

Sinterklaas recepten om te bakken met kinderen

Sinterklaas recepten om te bakken met kinderen

Ben jij op zoek naar lekkere inspiratie voor Pakjesavond? Is je kind toevallig jarig in de Sinterklaas periode en zoek je een leuke traktatie? Of zoek je in deze periode gewoon een leuke (binnen)activiteit om samen met je kinderen te doen? Dan heb ik drie (of eigenlijk vier) leuke en lekkere Sinterklaas recepten om samen met je kind(eren) te bakken!

Hoe gebruik je de schoenzetkalender?

Hoe gebruik je de schoenzetkalender?

‘Wanneer mag ik mijn schoentje zetten?’ is een veelgestelde vraag in de Sinterklaasperiode. Met de schoenzetkalender maak je dit in één keer duidelijk.

Wasvoorschriften bedrukte kleding

Wasvoorschriften bedrukte kleding

Ben je benieuwd hoe je bedrukte kleding het beste kunt wassen, zonder dat de kleding er direct minder mooi van wordt? Je leest het allemaal in dit blog!

Gender reveal hapjes

Gender reveal hapjes

Afgelopen vrijdag hadden wij onze ‘gender reveal’. We zijn allebei niet zo heel erg fan van dit soort ‘hypes’ waarbij het steeds meer lijkt te draaien om ‘groot, groter, grootst…

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, de nieuwste producten, winacties én speciale acties exclusief voor mailmembers. Je ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 x per maand.