Persoonlijke service

Alles op maat gemaakt

Zo snel mogelijk verstuurd

Gratis cadeauservice

Handleiding sieraden

Alle sieraden van Ninety One worden met de grootste zorg met de hand gemaakt. Om langdurig plezier te hebben van je sieraden, wil ik je het volgende adviseren:

 • Voorkom aanraking met water.
  Doe de sieraden af als je gaat douchen, afwassen of zwemmen.
 • Pas op met parfum.
 • Wees altijd voorzichtig met sieraden.
  Handgemaakte sieraden zijn kwetsbaar en kunnen door onzorgvuldig of hardhandig gebruik kapot gaan.
 • Ga nooit slapen met sieraden om.
 • Reinig je sieraden altijd met een zilverpoetsdoekje en nooit met poetsmiddelen.
  Leg de sieraden nooit in een sieradenbadje.

Sieraden bewaren

Als je de sieraden niet draagt, bewaar ze dan altijd in een afgesloten zakje of doosje om te voorkomen dat de sieraden dof worden of verkleuren. Houd de sieraden buiten bereik van kinderen en zonlicht.

Ondanks bovengenoemde adviezen is het helaas niet te voorkomen dat de sieraden na een tijdje dof worden of verkleuren. Dit gebeurt wanneer het sieraad in aanraking komt met een onschadelijk gas dat overal in de lucht voorkomt. De verkleuring kan ook snel ontstaan als de zuurgraad van de huid heel hoog ligt of door veel gebruik van medcijnen, crème, parfum, haarlak en make-up.

Mochten de sieraden die je bij Ninety One gekocht hebt toch verkleuren, dan kunnen deze voor je gerepareerd/hersteld worden.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, de nieuwste producten, winacties én speciale acties exclusief voor mailmembers. Je ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 x per maand.