Persoonlijke service

Alles op maat gemaakt

Zo snel mogelijk verstuurd

Gratis cadeauservice

Kleding bedrukken

In de webshop vindt je allerlei bedrukte kleding. Er is echter zoveel meer mogelijk dan de ontwerpen die je in de webshop vindt! 

Afbeeldingen
Wil je kleding bij Ninety One laten bedrukken met jouw ontwerp? Dan heb ik een vectorbestand (.eps) van je nodig. Een vectorbestand is een speciaal bestand voor drukwerken. Het bestaat niet uit pixels, is daardoor van hoge kwaliteit en kan worden vergroot zonder kwaliteitsverlies.

Tekst
Wil je kleding bij Ninety One laten bedrukken met alleen tekst? Dan hoor ik graag om welke tekst het gaat en welk lettertype je wilt gebruiken. 
Als je de tekst zelf (ontworpen) hebt, dan ontvang ik deze tekst graag als PDF-bestand om te voorkomen dat het bestand van lay-out wisselt.

Belangrijk!

  • Dubbelcheck je tekst. Ninety One is niet verantwoordelijk voor fouten door het gebuik van een automatische spellingscheck of grammaticale fouten.
  • Ninety One drukt geen logo’s, afbeeldingen en/of merknamen zonder schriftelijke toestemming van het bedrijf of de instelling.

Wil je dat ik kleding bedruk met jouw ontwerp?

Laat me dan via het contactformulier je wensen met betrekking tot het bedrukken van kleding met een eigen afbeelding of tekst weten.

Ik bekijk dan de mogelijkheden en stuur je zo snel mogelijk een offerte toe. Wanneer je de bestelling definitief wilt plaatsen, ontvang je per e-mail een factuur die binnen 14 dagen dient te zijn voldaan. Zodra de factuur is voldaan, ga ik met je bestelling aan de slag. 

Door het plaatsen van een op maat gemaakte bestelling zie je af van de bedenktijd waarin je je aankoop kunt annuleren of retourneren. 

Mocht ik verder nog vragen hebben om het ontwerp helemaal aan jouw wensen te laten voldoen, dan neem ik uiteraard nog even contact met je op.

Vraag een offerte aan

    Op de hoogte blijven?

    Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, de nieuwste producten, winacties én speciale acties exclusief voor mailmembers. Je ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 x per maand.