Persoonlijke service

Alles op maat gemaakt

Zo snel mogelijk verstuurd

Gratis cadeauservice

Sieraden repareren

Naast het maken van sieraden, is het ook mogelijk om sieraden te laten repareren, renoveren of reinigen. Bovendien kunnen bepaalde sieraden groter of kleiner worden gemaakt. De prijs is afhankelijk van de reparatie en iedere reparatie brengt zijn eigen kosten met zich mee. Reparaties kunnen al vanaf €5,- worden uitgevoerd. Hoelang de reparatie precies gaat duren verschilt per reparatie.

Ik weet hoeveel emotionele waarde een sieraad kan hebben. Ik ga hier dan ook uiterst voorzichtig en vakkundig mee om.

Om een sieraad te laten repareren of groter of kleiner te maken, kun je contact met me opnemen. Stuur even een foto mee zodat ik zo goed mogelijk kan beoordelen wat de mogelijkheden zijn. Ik heb helaas niet de mogelijkheden om alle sieraden te repareren, te reinigen, te renoveren of groter of kleiner te maken. Zo kan ik bijvoorbeeld geen sieraden repareren of renoveren van echt goud of zilver. Wanneer ik wel over de mogelijkheden beschik om jouw sieraad te repareren, renoveren, reinigen of groter of kleiner te maken ontvang je van mij vrijblijvend een prijsopgave. Voordat ik voor je aan de slag ga, vertel ik je namelijk altijd precies wat de reparatie zal gaan kosten. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Heb je een sieraad bij Ninety One gekocht, die – ondanks goed onderhoud  – toch dof is geworden of is verkleurd? Ook dan kun je contact met me opnemen onder vermelding van je factuurnummer. 

In overleg kunnen de sieraden bij mij worden langsgebracht, maar de sieraden kunnen ook per post naar mij worden opgestuurd. Wanneer blijkt dat ik de reparatie toch niet kan uitvoeren, zal ik dat laten weten en kun je het sieraad weer komen ophalen of zal ik de sieraden (op kosten van klant) retour zenden. De overige kosten voor de reparatie zullen dan uiteraard niet in rekening worden gebracht. 

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, de nieuwste producten, winacties én speciale acties exclusief voor mailmembers. Je ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 x per maand.