Persoonlijke service

Alles op maat gemaakt

Zo snel mogelijk verstuurd

Gratis cadeauservice

Bestelling en betaling

Bestellen
Het bestellen van standaardproducten en/of diensten gaat via de webshop, tenzij anders is afgesproken. Het bestellen van op maat gemaakte producten en/of diensten gaat via de e-mail, tenzij anders is afgesproken. Voordat je je bestelling definitief maakt, is het belangrijk om kennis te nemen van de algemene voorwaarden en deze te accepteren. De bestelling is definitief, zodra de betaling is ontvangen. Je ontvangt een bevestigingsmail van je bestelling. Het is mogelijk dat deze mail in je ongewenste e-mail terecht komt.

Kortingscodes
Kortingscodes zijn geldig op de gehele webshop, tenzij anders is aangegeven. Je kunt per bestelling één kortingscode gebruiken. Controleer je bestelling goed voordat je deze bevestigd. Helaas is het, vanwege administratieve redenen, niet mogelijk om de korting achteraf te verrekenen als je de kortingscode vergeten bent toe te voegen.

Giftcards
Voor een giftcard geldt dat je het bedrag in meerdere keren mag uitgeven. Het bedrag op je giftcard is één jaar geldig, houdt hier rekening mee als je het bedrag over meerdere bestellingen wilt verdelen.

Betaling
Om de bestelling definitief te maken, dient de betaling te worden voldaan. Voor bestellingen in de webshop kan door middel van Mollie betaald worden via iDeal. Je betaalt dan direct in de vertrouwde bankomgeving van je eigen bank.

Voor op maat gemaakte producten of diensten geldt dat de bestelling definitief is nadat de betaling is ontvangen, tenzij anders is afgesproken. Indien er wordt afgesproken dat de betaling achteraf plaatsvindt, geldt dat het bedrag binnen 14 dagen na het ontvangen van de artikelen of diensten, onder vermelding van je factuurnummer, moet worden overgemaakt naar NL96 KNAB 0259 8866 88 ten name van Ninety One.

Het is tot slot mogelijk om de bestelling definitief te maken door vooraf het totale orderbedrag onder vermelding van je factuurnummer over te maken naar NL96 KNAB 0259 8866 88 ten name van Ninety One.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, de nieuwste producten, winacties én speciale acties exclusief voor mailmembers. Je ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 x per maand.