Persoonlijke service

Alles op maat gemaakt

Zo snel mogelijk verstuurd

Gratis cadeauservice

Levertijd, verzending en bezorging

Levertijd
De meeste producten worden met de hand en op maat gemaakt. De levertijd van deze producten is afhankelijk van de voorraad en jouw persoonlijke wensen. Hierdoor kan de levertijd per artikel verschillen. Een product dat speciaal voor jou ontworpen wordt, heeft een langere levertijd dan standaardproducten en diensten uit de webshop.

De gemiddelde levertijd van de standaardproducten en diensten is 1-3 werkdagen. Voor op maat gemaakte producten is de gemiddelde levertijd 3-5 werkdagen. In sommige gevallen moeten er speciale materialen voor je worden ingekocht en daarom hanteert Ninety One dan ook geen standaard levertijd. Je bestelling wordt wel altijd zo snel mogelijk verzonden en je wordt altijd op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling.

Met inachtneming van hetgeen hierover in artikel 13 van de algemene voorwaarden is vermeld, streeft Ninety One ernaar om de bestelling te leveren zoals hierboven is aangegeven, maar uiterlijk binnen 30 dagen. Indien de bestelling vertraging oplevert, ontvang je hiervan uiterlijk 30 dagen nadat de bestelling geplaatst is, bericht.

De verwachte levertijd is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Ninety One kan het moment van aflevering niet garanderen en is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport via PostNL.

Verzending
De bestellingen worden met PostNL verstuurd, tenzij anders is afgesproken. Ninety One hanteert drie tarieven voor het verzenden van bestellingen:

  1. Brievenbuspost: €3,03
    Deze verzendmethode is alleen voor kleine, lichte en niet-breekbare bestellingen.
  2. Brievenbuspakketpost: €4,15
    Deze verzendmethode wordt aanbevolen wanneer je meerdere kleine, lichte en niet-breekbare artikelen besteld. Je ontvangt een track and trace code als de bestelling op de post is gegaan.
  3. Pakketpost: €6,95
    Deze verzendmethode is geschikt voor alle bestellingen die niet door de brievenbus passen. Je ontvangt een track en trace code als de bestelling op de post is gegaan.

Bij besteding vanaf €75,- betaal je geen verzendkosten.

Bezorging
Je bestelling wordt bezorgd via PostNL. Het is tot op heden niet mogelijk om je bestelling bij Ninety One af te halen.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, de nieuwste producten, winacties én speciale acties exclusief voor mailmembers. Je ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 x per maand.