Persoonlijke service

Alles op maat gemaakt

Zo snel mogelijk verstuurd

Gratis cadeauservice

Over Ninety One

Ik ben Stephanie; creatieve duizendpoot en levensgenieter. Ik ben geboren in 1991 en woon samen met mijn man Jeffrey, ons zoontje Dani en ons hangoorkonijntje Lexie in Scheveningen.

Ninety One is ontstaan vanuit mijn liefde en passie voor creativiteit.

Jaren geleden ben ik begonnen met het maken van sieraden. Op een gegeven moment werd ik benaderd door familie, vrienden en kennissen met specifieke wensen voor sieraden. Steeds vaker werd gevraagd of ik – ook buiten de sieraden om –  een (gepersonaliseerd) cadeau voor een verjaardag, geboorte of huwelijk wilde maken. Ik haalde veel voldoening uit alle positieve reacties die ik op mijn creaties kreeg.

Tijdens de voorbereidingen voor onze bruiloft en gedurende mijn zwangerschap was ik zelf op zoek naar unieke, gepersonaliseerde decoratie en items. Ik kon niet vinden wat ik zocht en besloot daarom om zelf aan de slag te gaan. Weer waren de reacties die ik kreeg zó positief en enthousiast dat ik erachter kwam dat dit is wat ik het liefste doe, namelijk: mensen blij maken met gepersonaliseerde items die met heel veel plezier en liefde zijn gemaakt. Een uniek en persoonlijk cadeau, voor jezelf of voor een ander.

De webshop van Ninety One staat vol met de leukste gepersonaliseerde items voor ieder moment. Leuk om te geven, maar nóg leuker om te krijgen! 

Liefs,

Stephanie

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, de nieuwste producten, winacties én speciale acties exclusief voor mailmembers. Je ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 x per maand.